Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

                     

                       ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!



Ας ξεκινήσω με κάποια πράγματα που δεν πρόλαβα να αναρτήσω νωρίτερα....


                               Καλοκαιρινές κατασκευές




















                                 ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ


Πρώτα είδαμε εικόνες τι υπάρχει στο Δημοτικό και τις  συγκρίναμε με του δικού μας χώρου. Ζωγραφίσαμε πως φανταζόμαστε το μεγάλο σχολείο και με ποιους φίλους μας από το νηπιαγωγείο θα θέλαμε να είμαστε μαζί και στο Δημοτικό.   Επισκεφθήκαμε το μεγάλο σχολείο για να δούμε τι μας περιμένει το Σεπτέμβρη....Κάναμε προσευχή στον προαύλιο χώρο, κάναμε μία μικρή ξενάγηση στους χώρους του σχολείου και τέλος παρακολουθήσαμε το μάθημα της γλώσσας της πρώτης τάξης. Στην συνέχεια δημιουργήσαμε ένα καλοκαιρινό πανό μαζί με τα παιδιά της πρώτης και η κυρία Μαίρη μας γλύκανε με καραμελίτσες.

Οι φωτογραφίες  είναι από την επίσκεψη μας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου ( να ευχαριστήσω την κυρία της πρώτης, του τμήματος  Α3 Μαίρη Κοκκινάκη για τη φιλοξενία της και φυσικά και τον διευθυντή του σχολείου κ Νίκο Φαραζάκη).


















             Και κάπως έτσι......

Φθάσαμε στο τέλος της χρονιάς.....μίας υπέροχης χρονιάς. Μίας χρονιάς με πολύ καλή συνεργασία και με τα μικρά μου παιδάκια αλλά και με τους υπέροχους γονείς τους. Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα του σχολείου και μαζευτήκαμε μικροί και μεγάλοι για να πούμε αντίο, καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο. 


Τα αναμνηστικά μας



Τα βιβλία μας

Και το βιβλίο με όλες τις εργασίες του κάθε παιδιού....

Έξω....

Και μέσα







Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη...όπως κάθε χρόνο άλλωστε.Πήρα πολλά δώρα, πολλές ζεστές αγκαλιές και φιλιά και διάβασα και άκουσα λόγια υπέροχα...........μα πάνω από όλα πήρα αγάπη!!!Σας ευχαριστώ από καρδιάς...και εύχομαι στα μικρά μου καλή πρόοδο και να γίνουν καλοί πάνω από όλα άνθρωποι με πλούσια συναισθήματα......και όλα τα άλλα θα έρθουν.....Ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε όσο πιο ψηλά μπορείτε............Σας αγαπώ......













Ευχαριστώ ...................καλό καλοκαίρι!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου